U bent hier: Home › Online aanmelden › Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier


Met ingang van 25 mei wordt de Algemene Verordening Persoonsgegevens van kracht. Deze verordening vervangt de Wet Bescherming Persoonsgegevens en is geldig in de hele Europese Unie. 
Als de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, hebben wij als organisatie meer verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens. De AVG legt namelijk meer nadruk gelegd op de verantwoordelijkheid van ons als organisatie om aan te tonen dat we ons aan de wet houden. Dit heet de verantwoordingsplicht.
Voor de vereniging geldt dat wij moeten
kunnen bewijzen dat wij van leden geldige toestemming hebben gekregen hun gegevens op te slaan en te gebruiken. Voor leden moet het net zo makkelijk zijn om hun toestemming in te trekken als om die te geven.

In het nieuwe aanmeldingsformulier vragen wij de leden dan ook nadrukkelijk om hun gegevens te mogen gebruiken in het kader van activiteiten, die rechtstreeks betrekking hebben op onze vereniging.
Ook de bestaande leden dienen hun toestemming te verlenen. Hiervoor zal deze vraag worden voorgelegd in de Algemene Ledenvergadering van 20 april a.s.

Sponsoren:
 

Topics:

Topic
   (01-03-2016)

Nieuwe website
Alvast even kijken?
Klik hier...............

Zondag 3-11-2019
 
Krabbentoernooi
 
Aanvang: 10:30 uur
Klik hier.................

(Terug naar boven)


Laatste Nieuws:

15-09-2019

Zcc eindstand

Lees meer...

01-09-2019

NK doublet veteranen. Zilver voor Peter Koolen en Frans Clement

Lees meer...


Laatste Verslagen:

15-10-2019

Markiezen toernooi 2019

Lees meer...

05-09-2019

Damestoernooi 04.09.201

Lees meer...


Loginstatus:


Ogenblik a.u.b. ...