U bent hier: Home › Toernooiverslagen › Recente verslagen

Recent

Toernooiverslagen: Uitwisselingstoernooi Bre-Da-Boules * Petangeske 2018
   (06-08-2018)

Voor de 1e maal in de historie van de vereniging werd er een uitwisselingstoernooi georganiseerd tussen Bre-Da-Boules en Petangeske.

De 1e editie was Petangeske te gast bij Bre-Da-Boules en gastvrouw en organisatrice Marion Kouwenberg had alles voortreffelijk georganiseerd. Bedoeling van het toernooi was dat de 4-tallen van beide verenigingen gemengd zouden worden en niet in de normale samenstellingen tegen elkaar zouden spelen. Van Bre-Da-Boules deden maar liefst 4 originele 4 -tallen teams mee en bij Petangeske waren er 7 deelnemers van de 5 4-tallen teams die zich opgegeven hadden en de overige 9 spelers hadden zich opgegeven nadat zij aangeschreven waren.

Voorwaarde was dat je een W-licentie moest hebben of in ieder geval interne competitie of op toernooien meegedaan had van andere verenigingen. Het is tenslotte een competitie die gespeeld werd.

                                

De loting gebeurde door Guust Kouwenberg en Corné Schuurbiers en daar kwamen 4 teams van beide verenigingen uit die de strijd met elkaar aangingen.     

In een geweldige ambiance gingen de wedstrijden van start en dat de verenigingen aan elkaar gewaagd waren bleek wel uit de uitslagen. Maar liefst 3 teams van beide verenigingen hadden 3-3 gelijk gespeeld en stond Bre-Da-Boules met de pluspunten bovenaan. Maar de uitslag van 2 teams was nog belangrijk en werd ook met de laatste boule beslist. Het team van Petangeske met Paul Geertse, Kees Schillemans, Linda Schuurbiers en Wim Stoop stond met 3-2 voor en in die laatste partij pakte Kees Schillemans met de laatste boule het beslissende punt waardoor de stand 13-11 in het voordeel van Petangeske uitviel en zij dus met 4-2 gewonnen hadden.

        

Einstand van het toernooi was Bre-Da-Boules 11 punten en Petangeske 13 punten.

Na deze uitslag was er nog een geweldige barbeque en gingen alle deelnemers ver na 20.00 uur pas naar huis, en wij bij Petangeske natuurlijk met een geweldig voldaan gevoel omdat de 1e wisselbeker, geschonken door BCV Advies mee naar Bergen op Zoom ging.

Petangeske bedankt Bre-Da-Boules voor de geweldige ontvangst en de gastvrijheid.

Hieronder volgt een foto sfeer impressie:

       

 

          

 

                            

           

Sponsoren:
 

Topics:

Topic
   (01-03-2016)

Zondag 4-11-2018
Krabben toernooi
Aanvang 10:30 uur
Lees meer..............

(Terug naar boven)


Laatste Nieuws:

08-12-2018

5e dag NPC.goede dag voor petangeske.

Lees meer...

03-12-2018

Npc tussenronde

Lees meer...


Laatste Verslagen:

26-11-2018

mosseltoernooi

Lees meer...

12-11-2018

Krabbentoernooi

Lees meer...


Loginstatus:


Ogenblik a.u.b. ...